Kontakt oss
Søk om å bli fosterhjem

Har du plass og kjærlighet til overs?

Hva vi tilbyr

Vi trenger flere fosterhjem

Vi er på jakt etter et stødig og omsorgsfullt fosterhjem til et søskenpar. Jente 10 år og gutt 3 år, som har mye glede og trygghet i hverandre. Ønsker dere å gjøre en forskjell og bli en trygg havn for disse to?

"Marie" er født i 2009 og trenger fosterhjem. Hun skal bo sammen med lillebroren sin, "Oskar", som er født i 2016. De har også en eldre søster og en yngre søster, som også bor i fosterhjem.

"Marie" går på skolen, liker å være sammen med venner, leke utendørs og gjøre ulike aktiviteter. Hun er en veldig søt jente som er lett å like og bli glad i. Hun strever med å vise følelser og har opplevd vanskelige ting i livet sitt. Samtidig tilpasser hun seg lett, hun smiler og ler mye og liker dyr.

"Oskar" går i barnehage og trives godt der. Han leker, har venner og lærer fort. Han er en veldig søt gutt som sjarmerer alle rundt seg. Han er aktiv, sunn og nysgjerrig.

Vi håper at dere er to voksne som har overskudd, humor, varme, raushet og multikulturell forståelse. Har dere egne barn, er det fint om disse er eldre enn "Marie".*Navnene på disse barna er fiktive, av hensyn til barna. Historie, beskrivelse og alder stemmer med virkeligheten.

Se filmen om et av våre fosterhjem i Skien og prosessen de gikk gjennom før de fikk fosterbarn.

Bli fosterhjem?

Hvis du og din familie tenker på å bli fosterhjem, ta gjerne kontakt med oss i Team Olivia Fosterhjem. Det er alltid barn og unge som trenger et sted å bo, og vi søker stadig etter familier som har et ønske om å bli fosterhjem.

fosterhjem@teamolivia.no
Navn og alder søker 1
Navn og alder søker 2
Kjønn og alder hjemmeboende barn
Adresse
Postnr
Poststed
Telefon
Epost
Erfaring og beskrivelse av familien.
Takk for din henvendelse, vi kontakter deg omgående.
Oops! En feil har oppstått, vennligst prøv igjen.