Posts Tagged 

App

Read More
Design

Fosterbarnas alder

Alderen blant barn og unge som trenger et sted å bo vil variere til enhver tid. I dag har vi i Team Olivia Fosterhjem plassert barn i alderen 7-23 år. Det vil selvfølgelig være tilfeller hvor både yngre og eldre trenger et sted å bo da de av ulike årsaker ikke kan bo med sine biologiske foreldre. Barn som plasseres i fosterhjem har vi en målsetting om at skal bli boende i hjemmet til de enten flytter for seg selv, eller tilbakeføres til sin biologiske familie.
Dec 19, 2018
Katrine Dambo
Read More
Productivity

Avlastning

Mange barn og unge som bor i et fosterhjem, har i tillegg behov for et besøkshjem. Vi ser at dette ofte kan gagne både fosterfamilien og fosterbarnet. Det er viktig at fosterbarnet har gode relasjoner til besøkshjemmet og at det samtidig blir en fastsatt avtale mellom alle parter. Besøkshjemmets hovedoppgave er å avlaste fosterfamilien.
Dec 12, 2018
Beate Gundersen Myrvang
Read More
Design

Forutsigbarhet

Det er flere fordeler ved å være fosterhjem, men noe av det mange setter pris på er forutsigbarheten. Fosterforelder har mulighet til å være hjemmeværende med god lønn, muligheter for avlastning, i tillegg til tre måneders oppsigelsestid ved fosterbarns utflytning, for å nevne noe.
Nov 30, 2018
Maren Kvalvaag-Toven