Søk om å bli fosterhjem

Vi søker Regionleder til å være med på vårt lag

Hva vi tilbyr

Bli Regionleder for Team Olivia Fosterhjem?

Team Olivia Fosterhjem søker Regionleder Sør/Øst til fast ansettelse.
Søknadsfrist: 10.03.2020

Arbeidsoppgaver:
Oppgaven som regionleder vil innebære å ha ansvar for å drifte og lede regionen, med fullt ansvar for fag, personal, kvalitet og økonomi. Hovedoppgaver vil være å sørge for at regionene når definerte mål, ha et hovedansvar for fag, kvalitets- og utviklingsarbeid i regionen, kvalitetssikre tilbud vi gir, veilede og støtte de ansatte, analysere markedet og definere behov. Du vil delta i organisasjonens ledergruppe.

Vi søker en engasjert leder som har:
Sosialfaglig høyskoleutdanning. Relevant videreutdanning. Godkjent veilederkompetanse og/eller klinisk utdanning. Bred og relevant bransjeerfaring. Kan vise til gode resultater som leder; Økonomiske resultater og medarbeidertilfredshet. For oss er det også veldig viktig at dine personlige egenskaper er orientert inn mot team, samarbeid og endring, samt at regionleder også må ha god forståelse som leder i en privat virksomhet innen barnevernfeltet.

Vi tilbyr:
Mulighet til å være med å forme og videreutvikle en virksomhet som har som mål å være en faglig kompetent bidragsyter innen privat fosterhjemsomsorg. En attraktiv, utviklende og allsidig jobb i et arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og engasjerte kolleger. Stor grad av selvstendighet og mulighet for personlig og faglig utvikling. Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser. Arbeidssted for Regionleder vil være vårt kontor i Drammen.

Om arbeidsgiveren:
Team Olivia Fosterhjem er et privat firma som selger barneverntjenester til det offentlige, stat og kommuner. Vi leverer tjenester av høy kvalitet innenfor områder rettet mot familier, barn og unge, og kan tilby fosterhjem, beredskapshjem, besøkshjem/avlastningshjem, kurs og veiledningstjenester. Vesterled og Connexa barnevern fusjonerte 01.01.2020, og fikk navnet Team Olivia Fosterhjem.
Med denne fusjonen er vi en av de største leverandørene av private fosterhjem- og beredskapstjenester i landet, med kontorer i Haugesund, Jessheim, Drammen og Skien. Team Olivia fosterhjem er en del av Team Olivia AB, en av de store aktørene som tilbyr helse- og omsorgstjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Noe for deg? Ta kontakt med oss
Karen Synnøve Eilertsen, Daglig leder, mob 454 16 350
Espen Lilleberg, Markeds- og utviklingssjef. mob 974 25 595
Eller søk på stillingen her.

Bli fosterhjem?

Hvis du og din familie tenker på å bli fosterhjem, ta gjerne kontakt med oss i Team Olivia Fosterhjem. Det er alltid barn og unge som trenger et sted å bo, og vi søker stadig etter familier som har et ønske om å bli fosterhjem.

fosterhjem@teamolivia.no
Navn og alder søker 1
Navn og alder søker 2
Kjønn og alder hjemmeboende barn
Adresse
Postnr
Poststed
Telefon
Epost
Erfaring og beskrivelse av familien.
Takk for din henvendelse, vi kontakter deg omgående.
Oops! En feil har oppstått, vennligst prøv igjen.