Kontakt oss
Søk om å bli fosterhjem

Møt oss på Nordnorsk Handelsmesse.

Har du lurt på hvordan du blir fosterhjem?

Å være fosterhjem er meningsfylt arbeid som gir mye glede og mestring, men hvordan blir du egentlig et fosterhjem? Et godt og trygt hjem for andre, et godt rustet hjem for de som trenger det aller mest. Nå har du muligheten til å ta en prat med oss og få svar på dine spørsmål, om hvordan veien er for å bli fosterhjem. Vi vil være tilstede Nordnorsk Handelsmesse i Alta, 14. - 16. oktober. Hos oss møter du erfarne fagkonsulenter, som kan fortelle deg mer om disse temaene:

  • Fosterhjem og lønn
  • Kursing av fosterforeldre
  • Kom i gang kurs
  • Støtteapparat
  • Barnas alder
  • Og mye mer...

Søker flere ansatte i avdeling Nord

På avdelingen i Nord-Norge jobber vi både med institusjon, og helse og omsorg.

V trenger gode, solide fagfolk til å jobbe på institusjon - både innenfor helse og omsorg og barnevern. Vi søker deg som har interesse for, eller engasjement for, å jobbe med barn og ungdommer, eller voksne med ulike utfordringer.

Les mer: Fosterhjem

Kontaktpersoner i Nord-Norge

Karen Eilertsen
Daglig leder
454 16 350karen.eilertsen@teamolivia.no

Er utdannet barnevernpedagog, og har videreutdanning innen rusforebyggende arbeid, og tverrfaglig psykisk helsearbeid. Har nylig avsluttet videreutdanning innen barnevernfaglig juss. Har erfaring fra arbeid på barnevernsinstitusjon, og ellers 22 års erfaring fra kommunalt barnevernsarbeid, fra alle sider ved saksbehandling og oppfølging av barn og unge, til ledelse. 


Ann-Heidi Smith-Meyer
913 61 191

Ann-Heidi er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i rusbehandling, samt en master i organisasjon og ledelse. Hun har også også flere andre kurs innenfor fagfeltet herunder ulike kartleggingsverktøy, motiverende intervju, veiledning, vold, overgrep, selvmord m.m. Har selv vært besøkshjem og fosterhjem.  

Hun har bred erfaring både fra offentlig og privat virksomhet. Har erfaring fra sykehjem, hjemmetjeneste, kriminalomsorg i frihet, sosialkontor, barneverntjeneste og som miljøterapeut og leder på barneverninstitusjon. Hun har blant annet vært med å starte og bygge opp en barneverninstitusjon som startet for ca 15 år siden. Mesteparten av yrkeslivet mitt har hun jobbet som leder på ulike nivå, sist som sektorleder for Barne- og familietjenesten i Senja kommune, med ansvar for barneverntjenesten, helsestasjons- og skolehelsetjenesten, PPT og alt forebyggende arbeid i kommunen.


Kontaktpersoner i Nord-Norge

No items found.

Andre nyheter

Velkommen Heidi

Bli kjent med vår nye ansatte og hennes historie.

Møt Team Olivia på Boligmessen i Haugesund/Karmøy

11. - 13. november er vi på Boligmessen i Haugesund/Karmøy - få gratis billetter!

Møt Team Olivia på Boligmessen i Tromsø

Ta en prat med oss om det å bli fosterhjem - 30. september er vi på Boligmessen i Tromsø.

Kontakt oss

Legg igjen dine kontaktdetaljer her, så kommer vi raskt tilbake til deg

Team Olivia Fosterhjem AS
Postadresse:
Postboks 792
5503 Haugesund

Orgnr.
995999110

Navn
Telefon
Epost
Kommune
Takk for din henvendelse, vi kontakter deg omgående.
Oops! En feil har oppstått, vennligst prøv igjen.